Contact

Carmen PizarroIk heb besloten mijn werkzaamheden als psycholoog te beëindigen.

Mijn onderstaande collega’s zijn wel bereikbaar op mijn voormalig praktijkadres Phoenixstraat 66, kamer 213 te Delft.

Figen Abdi

Mijn naam is Figen Abdi. Met veel passie ben ik sinds een aantal jaren werkzaam als psycholoog. Ik heb gewerkt binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg met cliënten met verschillende psychische problemen. Je kunt bij mij terecht wanneer je allerlei psychische klachten ervaart en van deze klachten af wilt. Ook wanneer je vast bent gelopen of stagnatie ervaart en weer de regie wilt voelen over je leven, wanneer je meer zelfinzicht wilt, en wanneer jij je relaties/interacties met anderen wilt verbeteren.

Mijn benadering is afgestemd op jou als persoon. Vanuit een basis van vertrouwen en openheid gaan wij samenwerken aan jouw transformatie. Mijn werkwijze is eclectisch en geïntegreerd. Dit houdt in dat ik gebruikmaak van verschillende (wetenschappelijk bewezen) behandelvormen en methoden om tot verandering te komen, denk aan Schematherapie, EMDR, cognitieve gedragstherapie- CGT, Acceptance and commitment therapy – ACT, mindfulness, Mentaliseren, Emotion focused therapy – EFT, cliëntgerichte en psychodynamische (elementen van) therapie. Wij kunnen ons richten op het verhelpen van jouw klachten alsook ‘inzichtgevend’ werken wat betekent dat wij dieper gaan kijken naar wat onderliggend is aan jouw klachten en/of problemen. Jouw hulpvraag is leidend hierin.

Als psycholoog geef ik ook graag coaching. Hierbij richten wij ons op hoe jij het maximale uit jezelf kunt halen op weg naar het verwezenlijken van de toekomst waar je naar streeft.

Mocht je vragen hebben of eerst willen overleggen, schroom dan niet om contact op te nemen (vrijblijvend). Ik zal dan z.s.m. contact met je opnemen.


Contactgegevens
Figen Abdi, MSc.
tel: 06 5089 9840
email: FA.PsychologyandCoaching@gmail.com

Inge Verhoeven

Toe aan verandering in relaties, je werk, je leven? Meer leven vanuit kracht en inspiratie? Je eigen kracht herontdekken en inzetten in dat wat je van harte wil?

Ik ben een ervaren (neuro)psycholoog met een cognitief therapeutische (oa emdr, schematherapie, mindfulness, ACT) en holistische, systemische- en lichaamsgerichte grondslag (oa Phoenix opleiding, Interakt, Gwenn Timmer). Ik heb kennis en (levens)ervaring opgedaan in de poliklinische revalidatie (jongeren met NAH), onderwijs (TU Delft), onderzoek (lectoraat revalidatie HHS) en behandeling van jongeren met een eerste psychose en de begeleiding van ouders, broers en zussen.

Ik denk graag, ook buiten de gebaande paden, en zoek verbinding tussen de (evidence based) reguliere behandelinzichten en complementaire inzichten (bv opstellingen, creatieve technieken zoals Vedic Art). Ik zie mogelijkheden, hou van relativeren en van samenwerken. Jouw vraag en verlangen zijn het vertrekpunt van ons traject en dan samen werken aan bijvoorbeeld anders omgaan met stress en conflicten, verbeteren van je relaties, meer balans in je werk en privé, meer plezier en passie in dat wat je doet. Even samen oplopen en weer in beweging komen.


Neem vrijblijvend contact op
Drs. Inge verhoeven
tel: 06-36037498
email: info@mens-en-bewegen.nl
web: www.mens-en-bewegen.nl

Psychologie Praktijk Pizarro
Delftstede, Phoenixstraat 66, Kamer 213, 2611 AM Delft

Bereikbaarheid

Delftstede is bereikbaar met tram 1 en 19 en ligt op 600m lopen van het NS station

Parkeren is mogelijk in P garage Prinsenhof. Parkeer in het blauwe vak en neem uitgang “Museum Prinsenhof / Oude Kerk”.

Samenwerkingpartners binnen de regio:

Praktijk voor psychologie, relatietherapie en coaching
Rietveld 45
2611 LG Delft
Web www.peptalk-psychologen.nl
E-mail  info@peptalk-psychologen.nl

Wij zijn een klein, hecht team van gekwalificeerde GZ-psychologen en psychotherapeuten die intensief samenwerken bij complexere geestelijke zorgtrajecten.
T: 070-2051031
E: administratie@praktijkinteam.nl
W: www.praktijkinteam.nl

Begeleiding aan kinderen, jongeren en gezinnen bij echtscheiding, ziekte, dood en andere psychosociale problemen
T: 06 2180 7653
E: info@emoties-enzo.nl
W: www.emoties-enzo.nl
Master Manueel Therapeut
Extended Scope Therapeut
www.andriesdelange.nl
06-14 37 59 25
Vinkenborghlaan 37
2265 GH Leidschendam
070-3175296
www.andriesdelange.nl
info@fysiotherapie-leidschendam.nl

Maaike van Leur
Noordeinde 21A
2611 KE Delft
06-36160502
Email: maaikevanleur@haptonomie-delft.nl
www.haptonomie-delft.nl

Krooneendstraat 14
2492 NG Den Haag
06 – 21 95 33 98
www.visieopgevoel.nl
contact@visieopgevoel.nl
Graphic Design Agency: [DE]APPLEBOY – www.martijn.es